☘️هلدینگ ثروت‌آفرینی اوایل سال جاری در مازندران آغاز زده شد و نشست‌های زیادی در این راستا از سمت متولیان آن برگزار شد و برای هر سهم ۱۰۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شد .

☘️با اعتنا به این که در مازندران پروژه‌های اقتصادی فراوانی موجود است ولی به دلیل نبود سرمایه‌گذاری این طرح‌های اقتصادی یا این که بر زمین میماند و یا این که سرمایه‌گذاران غیربومی مبادرت به سرمایه‌گذاری در استانی با گنجایش بالا می‌کردند , حالا با فعال سازی هلدینگ ثروت‌آفرینی در مازندران بستر عمل جمعی برای سرمایه‌گذاران ساکن آماده شد تا با ساخت شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری , ظرفیت‌های کلیدی اقتصادی در استان همانند توریسم , کشاورزی , صنعت , سرویس ها , کشتیرانی و صنعت های تبدیلی مجال بهتری برای پرورش و شکوفایی پیدا نمایند .

☘️ایجاد هلدینگ سرمایه‌گذاری یکی روش‌های توسعه و گسترش اقتصادی است که متکی به بخش سری بوده که در استان‌های دیگر مملکت هم صورت گرفته و موفقیت آمیز بوده است .

☘️به همین خواسته روز جاری نشستی با حضور فعالان اقتصادی استان در اداره مجاهدت کشاورزی تشکیل شد و مدیریت اداره مجاهدت کشاورزی مازندران در‌این نشست بابیان این که مازندران با دقت به ظرفیت‌های بالقوه در بخش‌های گوناگون از جمله کشاورزی که داراست قادر است فعالیت‌های گسترده‌ای داشته باشد , اظهار کرد : با ساخت هلدینگ ثروت‌آفرینی در مازندران می توانیم علاوه بر اقتصاد جامعه , یاری فراوانی به کارآفرینی در استان کنیم .

❇️عزیزاله شهیدی‌فر خاطر نشان کرد : انگیزه از تولید هلدینگ این است که بتوانیم از گنج سرمایه‌گذاران در بخش‌های گوناگون ثروت‌آفرینی کنیم و به همین جهت این مورد در بخش کشاورزی نیز مطرح شد و بخش کشاورزی مازندران با اعتنا به جایگاهی که در ایجاد تولید ها کشاورزی دارااست می بایست سهم‌بری بالایی در این مورد داشته باشد .

❇️وی بابیان این‌که جای خالی یک کمپانی بزرگ یا این که گروه کار کشته بزرگ با بهره‌گیری از اشخاص کارآفرین و برنده در حوزه‌های متفاوت در مازندران شم می شد که با تولید هلدینگ‌های ثروت‌آفرینی این خلاء مالامال خواهد شد، گفت: در هلدینگ ثروت‌آفرینی می‌توان از فعالیت‌های همسو با کشاورزی استان استفاده کنیم.

✳️مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در این نشست اظهار کرد: ایجاد هلدینگ ثروت‌آفرینی در مازندران می‌تواند توسعه فعالیت‌های مهم اقتصادی استان را استارت بزند.

✳️مهدی گلچوب ادامه داد: یکی از دغدغه‌های جدی استان شکل‌دهی هلدینگ بود تا بتواند روند توسعه اقتصادی استان را سرعت ببخشد چراکه به عنوان نمونه یکی از زیربخش‌های هلدینگ که بخش کشاورزی است، شاهد تولیدات خوب و رقابت‌پذیر با کشورهای خارج را داریم اما خالی بودن هلدینگ‌های قوی سرمایه‌گذاری این خلاها را دوچندان می‌کرد.

✳️وی افزود: اکنون با راه‌انداری مجتمع‌های قوی سرمایه‌گذاری می‌توان حرکت جهشی در فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کرد.

✳️مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران بیان کرد: هلدینگ ثروت‌آفرینی در مازندران در هفت شاخه فعالیت خواهد کرد که این زیربخش‌ها با محاسبات دقیق اقتصادی به آن پرداخته خواهد شد.

✳️گلچوب اضافه کرد: نرخ بازگشت سرمایه در این بخش‌ها بسیار بالا دیده شده است و تاکنون ۱۷۵ سهم مشخص شد که هر یک از سرمایه‌گذاران چندین سهام را اری کردند.

✳️وی یادآور شد: برای بخش کشاورزی و شیلات ۱۵۰ سهم در نظر گرفته شد که ارزش هر سهام ۱۰۰ میلیون تومان است.

????گفتنی است؛ تاکنون ۵۰ سهم در بخش کشاورزی مازندران اری شده است.

برنج ارزان مازندران ,کشاورزی ,اقتصادی ,هلدینگ ,ثروت‌آفرینی ,استان ,هلدینگ ثروت‌آفرینی ,اقتصادی استان ,کشاورزی مازندران ,هماهنگی امور ,دفتر هماهنگی ,اقت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قطعات دیجیتالی حیوانات اندر تخیلات ایران آیرون مجله دانستنیهای آهن آلات فروش زغال negaharchitects TinyMoviez دانلود فیلم و سریال بی‌ در و پیکر ترخیص پارسا